POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR personale

 

LAPP ROMANIA SRL prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul prezentului site cu respectarea Regulamentului UE nr. 679/2016 (numit în continuare GDPR) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Lapp Romania consideră că protecția datelor clienților săi este de o importanță capitală și respectă toate normele de protecție a datelor, asigurându-se că datele clienților nu sunt vândute și că nu există riscul ca acestea să ajungă în posesia persoanelor neautorizate

Prin prezenta politică privind protecția datelor personale, Lapp Romania face o prezentare generală a modului în care prelucrează datele personale ale dvs., în calitate de utilizator și/sau de client al prezentului site.

  1. Informații despre colectarea datelor cu caracter personal

(1) Aceasta secțiune prezinta informații despre colectarea datelor cu caracter personal la utilizarea site-ului nostru. Datele cu caracter personal sunt definite ca orice informație care se refera la dvs. personal, de ex. numele, prenumele, numărul de telefon, adresa, adresele de e-mail, comportamentul utilizatorului.

(2)  Operator în temeiul Art. 4 (7) Regulamentul general al UE nr. 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) este :

LAPP ROMANIA SRL - A1 Business Park, Aleea Camilla, Nr. 11, Unitatea G2
Dragomirești-Deal, Județ ILFOV, sales@lappkabel.ro.

(3) În cazul în care, datorita funcțiilor specifice ale ofertei noastre, trebuie să ne consultam cu furnizorii de servicii desemnați sau dorim să utilizam datele dvs. în scopuri comerciale, va informam mai jos în detaliu cu privire la respectivele procese, menționând, în același timp, criterii definite ale perioadei de stocare.

  1. Scopul prelucrării

Arătam că necesitatea colectării și prelucrării datelor Dvs. personale, în calitate de utilizatori, este impusa de îndeplinirea următoarelor scopuri:
-

  • înregistrarea pe site;
  • întocmirea și comunicarea ofertelor noastre de produse, servicii și preturi;
  • întocmirea și comunicarea comenzilor, facturilor proforma, facturilor fiscale;
  • încheierea unor eventuale contracte intre societatea noastră și Dvs.;
  • efectuarea tranzacțiilor;
  • transportul produselor comandate;
  • returnarea produselor achiziționate de Dvs.;
  • îndeplinirea obligației de garanție aferenta produselor achiziționate de Dvs.;
  • informarea Dvs. cu privire la ofertele noastre, reduceri, promoții, stoc produse etc.;
  • contactarea în cazul unor eventuale sesizări / reclamații / diferende comerciale sau juridice;
  • întreprinderea oricăror alte acțiuni în strânsă legătura cu obiectul de activitate al societății noastre;
  • exercitarea de către Dvs. a oricărui drept pe care îl dețineți în calitate de consumator;
  • comunicarea de oferte, newsletter, și orice alte informații privind produsele și serviciile societății noastre (numai cu obținerea consimțământului Dvs. expres în acest sens).

 

  1. Categorii de date personale prelucrate
    Societatea noastră prelucrează următoarele categorii de date personale (indispensabile desfășurării activității și îndeplinirii obiectului contractului), respectiv: nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de livrare, număr cont bancar, etc.
  2. Drepturile dumneavoastră

Cu referire la compania noastră și datele dvs. cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:
a) dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate – vă asigură, în urma transmiterii unei cereri în acest sens (folosind coordonatele de mai jos), accesul la datele personale prelucrate și la condițiile prelucrării (art. 15 din GDPR);
b) dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal – vă oferă posibilitatea de a solicita rectificarea datelor personale inexacte, incomplete etc., prin adresarea unei cereri în acest sens (art. 16 din GDPR);
c) dreptul la ștergerea datelor personale (dreptul de a fi uitat) – va oferă dreptul ca, prin adresarea unei cereri, să solicitați ștergerea datelor personale deținute (art. 17 din GDPR);
d) dreptul de a solicita restricționarea prelucrării (art. 18 din GDPR);
e) dreptul la portabilitatea datelor (art. 20 din GDPR);
f) dreptul la opoziție – oferă posibilitatea opunerii la anumite tipuri de prelucrare (art. 21 din GDPR);
g) dreptul de retragere a consimțământului cu privire la efectuarea prelucrării;
h) dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv profilare (art. 22 din GDPR);
i) dreptul de a depune plângere la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
j) dreptul de a formula acțiune în față instanțelor de judecata competente

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru orice alte solicitări, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, către LAPP ROMANIA SRL, A1 Business Park, Aleea Camilla, Nr. 11, Unitatea G2
Dragomirești-Deal, ILFOV.

 

  1. Colectarea datelor cu caracter personal în momentul accesării site-ului nostru

(1) Daca site-ul este utilizat doar în scopuri informaționale, adică nu va înregistrați pe site și nici nu ne trimiteți alte informații, preluam numai acele date cu caracter personal pe care browser-ul dvs. le transmite serverului nostru. Când vizitați site-ul nostru, noi colectam următoarele date care sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru a afișa site-ul nostru și pentru a garanta stabilitatea și securitatea:

- Adresa de IP
- Data și ora solicitării
- Diferența de fus orar față de GMT
- Solicitare conținut (pagina separata)
- Status acces/cod status http
- Volumul concret de date cu caracter personal transmise
- Website-ul care face solicitarea
- Navigatorul/Browser-ul
- Sistemul de operare și interfața acestuia
- Limba și versiunea softului browser-ului

(2) Atunci când folosiți site-ul nostru , pe lângă datele menționate mai sus, sunt stocate și cookie-uri. Acestea sunt detaliate în politica de utilizare a site-ului disponibilă aici: https://shop.lapp.ro/pages/politica-de-utilizare-a-site-ului.

 

  1. Alte funcții și oferte ale site-ului, scopuri de utilizare a datelor

(1) În plus față de utilizarea pur informativă a site-ului nostru, vă oferim diverse servicii pe care le puteți utiliza dacă sunteți interesați. De regulă, în aceasta situație vi se cere să menționați și alte date cu caracter personal care sunt folosite de noi pentru a va furniza respectivele servicii. Principiile de prelucrare a datelor menționate anterior se aplica acestor date cu caracter personal.


(2) În plus față de datele menționate mai sus, LAPP ROMANIA SRL colectează și stochează toate informațiile transmise către LAPP ROMANIA SRL prin intermediul site-ului sau în alte moduri. Exemple de astfel de date:

  • compania
    • Nr. de identificare TVA
    • titulatură
    • numele clientului
    • departament
    • adresa
    • email
    • nr. de telefon
    • fax


(3) Lapp Romania folosește, de asemenea, aceste date pentru a comunica cu clienții despre produse, servicii și comenzi. Lapp Romania actualizează ulterior înregistrările companiei și conturile clienților cu aceste date și le folosește pentru a recomanda produse sau servicii potențialilor clienți interesați. Lapp Romania utilizează de asemenea informații pentru a-și îmbunătăți magazinul virtual și prezenta online, pentru a preveni orice abuz și fraudă sau pentru a le divulga, sau pentru a permite terțelor părți să execute orice servicii tehnice, logistice sau alte servicii în numele Lapp Romania. Datele sunt, de asemenea, folosite pentru a păstra coșurile de cumpărături sau șabloanele de comandă, plasându-le la dispoziția clienților pentru orice utilizare nouă.

(4) Numai dacă clienții si-au dat anterior consimțământul, în măsura în care acest lucru este permis de lege, în cazul în care nu a fost formulata nicio obiecție, Lapp Romania utilizează, de asemenea, aceste date pentru sondaje și în scopuri de marketing.

(5) Utilizăm parțial furnizorii externi de servicii pentru prelucrarea datelor dvs. Acești furnizori sunt atent selectați și autorizați de noi. Ei trebuie să respecte directivele noastre și sunt monitorizați în mod regulat.

(6) Putem, în plus, transmite datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți în scopul acțiunilor de vânzare, al câștigării jocurilor, al semnării contractelor sau al serviciilor similare pe care le oferim în colaborare cu partenerii noștri. Informații detaliate pot fi găsite mai jos în descrierea ofertei sau va vor fi trimise în momentul în care ne transmiteți datele dvs. cu caracter personal.

(7) În măsura în care furnizorii noștri de servicii sau partenerii noștri au sediul central într-un stat din afara Spațiului Economic European (SEE), va vom informa despre eventualele consecințe ale acestor circumstanțe în descrierea ofertei noastre.

 

  1. Contestarea sau revocare procesării datelor dvs.

(1) Daca v-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., puteți să revocați acest consimțământ în orice moment.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul ca, lipsa acordului Dvs. cu privire la prelucrarea datelor personale de către societatea noastră, va face imposibilă îndeplinirea scopurilor prezentate la pct. 2 din acest document ( cum ar fi de ex. transmiterea ofertelor, facturare, livrare comenzi, efectuare retururi etc.)

(2) Puteți contesta prelucrarea în măsura în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe un echilibru de interese. Aceasta s-ar întâmpla în cazul în care prelucrarea nu este necesara pentru a întocmi un contract cu dumneavoastră; acest lucru este prezentat în detaliu în următoarea descriere a funcțiilor. În ceea ce privește contestarea, vom solicita o expunere de motive pentru care compania noastră nu poate procesa date cu caracter personal ca de obicei. În cazul unei contestări justificate, vom examina problema și fie vom opri sau vom modifica prelucrarea datelor cu caracter personal, fie va vom explica motivele noastre concrete și legitime în ceea ce privește motivul pentru care prelucrarea va fi continuata.

(3) Puteți, desigur, să vă opuneți în orice moment procesării datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de publicitate sau de analiza a datelor. Puteți trimite contestația dvs. în legătură cu publicitatea la următoarea adresa: sales@lappkabel.ro.

  1. Furnizori de servicii: găzduirea și funcționarea site-ului, furnizorii de servicii tehnice
    În contextul prelucrării contractelor, datele sunt stocate pe serverele furnizorului nostru de servicii Shopify International Ltd. (c/o Intertrust Ireland, 2nd Floor 1-2 Victoria Buildings, Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Ireland).
  2. Remarketing Google

Acest site folosește tehnologia de remarketing a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“). Utilizatorii care au accesat anterior site-urile noastre și serviciile online care prezintă interes pentru ofertă pot fi abordate prin intermediul acestei tehnologii cu ajutorul promovării vizate pe paginile Rețelei Google Partner. Publicitatea este realizată prin utilizarea cookie-urilor, de exemplu a fișierelor textmici stocate pe computerul utilizatorului. Aceste fișiere text facilitează o analiză a comportamentului utilizatorilor la momentul vizitei site-ului și pot fi utilizate mai târziu pentru recomandări direcționate de produse și publicitate bazata pe categorii de interese.
Puteți dezactiva utilizarea de către Google a cookie-urilor în aceste scopuri apelând pagina pentru dezactivarea publicității Google https://policies.google.com/technologies/ads
Ca alternativă, utilizatorii pot dezactiva utilizarea de către o terța parte a modulelor cookie apelând pagina de dezactivare a Inițiativei de Publicitate în Rețea. http://optout.networkadvertising.org/?c=1#! /
Folosind shop.lapp.ro, declarați ca sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal pe care Google le-a colectat în legătură cu dvs. în modul descris și în scopurile enunțate aici. Am dori să subliniem faptul că, independent de regulile noastre, Google are propria politică de protecție a datelor cu caracter personal. Nu ne asumăm responsabilitatea sau răspunderea pentru aceste reguli și proceduri și va redirecționam către politica Google privind protecția datelor cu caracter personal. https://policies.google.com/privacy/update
Datele sunt stocate pentru o perioada de un an de zile.

  1. Remarketing Facebook


Acest site utilizează funcția de remarketing 'Public Personalizat' a companiei Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, SUA ('Facebook'), în varianta pixel și fără setarea ”comparației extinse”. Remarketingul vizează prezentarea publicității bazate pe interes ('Anunțuri Facebook') vizitatorilor acestui site, deoarece aceștia vizitează Facebook ca rețea sociala. În acest scop, pixelul de remarketing al Facebook a fost implementat pe acest site, permițând pixelului să creeze un link direct către serverele Facebook în timpul vizitelor pe site. Serverul Facebook este astfel informat despre vizita dvs. pe acest site și Facebook aloca aceste informații contului dumneavoastră de utilizator personal Facebook. Vă rugam să consultați politica privata Facebook la https://www.facebook.com/about/privacy/ pentru informații detaliate privind colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către Facebook, precum și drepturile și opțiunile dvs. pertinente pentru a va proteja sfera privata. În mod alternativ, în funcție de înregistrarea dvs. pe Facebook, puteți dezactiva funcția de relansare ”Public Personalizat” la https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Datele sunt stocate pentru o perioada de 1 an.

 

  1. Newsletter

În cazul în care clienții doresc să primească newsletter așa cum este oferit pe site, Lapp Romania solicită adresa de e-mail a acestora și informații conform cărora sunt de acord cu verificarea respectivei adrese de email de a aproba primirea newsletter-ului. (procedura Dublului Consimțământ Explicit).
În momentul înregistrării pentru primirea newsletter-ului, stocam, de asemenea, adresa de IP a sistemului dvs. de de furnizorul de servicii internet (ISP) al persoanei vizate în momentul înregistrării, împreună cu data și ora. Stocarea acestor date este necesara pentru a facilita urmărirea ulterioara a oricăror (posibile) abuzuri prin e-mail a persoanelor vizate. De asemenea, oferă persoanei responsabile cu prelucrarea datelor cu caracter personal, securitate juridica.
Datele cu caracter personal colectate în scopul înregistrării newsletter-ului sunt folosite exclusiv pentru expedierea acestora din urmă. Abonații la newsletter pot fi informați prin e-mail cu privire la modul în care acestea sunt operate în cazul modificării ofertei de newsletter sau al aspectelor tehnice, daca acest lucru este necesar pentru înregistrarea newsletter-elor sau pentru difuzarea serviciului pentru newsletter. În cadrul serviciului, nu sunt transmise date cu caracter personal colectate către terțe părți, cu excepția furnizorului nostru de servicii de e-mail (Mailchimp), în urma unui contract de gestionare a comenzii care a fost semnat cu (The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp).

Persoanele vizate pot anula abonamentul la newsletter în orice moment. În ceea ce privește expedierea newsletter-ului, persoanele pot, în orice moment, sa-si retragă consimțământul pentru stocarea tuturor datelor cu caracter personal, utilizând link-ul relevant din buletinul informativ. În plus, abonații au opțiunea de a se dezabona direct pe pagina de internet a persoanei responsabile cu prelucrarea sau de a fi informați prin alte mijloace de comunicare.

  1. Chat online

Stabilirea contactului cu dvs. prin intermediul chat-ului pe site este operat de Smartsupp.com, s.r.o. , Reg. no : 03668681, VAT ID : CZ 03668681, adresa : Milady Horakove 13, 602 00 Brno, Czech Republic. Software-ul folosește module cookie, adică fișiere text stocate în computer, facilitând o conversație personala cu dvs. pe site, sub forma de chat în timp real.
Am dori să subliniem în acest context că orice date pe care ni le trimiteți în mod liber prin chat sunt stocate pentru a va procesa solicitarea și în scopul realizării de statistici. Este stocata doar discuția de pe chat. Oricare dintre datele din înregistrarea chat-ului nu vor fi folosite nici pentru identificarea vizitatorilor site-ului, nici pentru alte scopuri sau publicitate. Înregistrarea discuției de pe chat va fi ștearsă după o zi. Datele sunt salvate pentru o perioada de un an.

 

  1. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal


Daca nu este altfel prevăzut, criteriul decisiv pentru stabilirea perioadelor de stocare este perioada de păstrare legală corespunzătoare sau până la momentul retragerii consimțământului de către utilizator. Datele sunt șterse după expirarea unei astfel de perioade, cu condiția ca ele să nu mai fie necesare pentru executarea contractului sau inițierea contractului.

De asemenea, pot fi păstrate și după împlinirea termenului sau după retragerea consimțământului în cazul în care se constata ca exista un interes legitim, o obligație legala (de ex. obligațiile legale prevăzute de legislația fiscala, cea privind arhivarea, etc.) sau un alt temei legal (cum ar fi litigiile).

 

  1. Norme legale sau contractuale privind furnizarea de date cu caracter personal


Furnizarea de date cu caracter personal este prevăzută parțial de lege, de ex. reglementările fiscale sau poate fi rezultatul unor aranjamente contractuale (de exemplu, declarații privind o parte contractanta). La semnarea unui contract, uneori poate fi necesar ca persoanele vizate să pună la dispoziție datele lor cu caracter personal care, într-o etapă ulterioara, trebuie să fie prelucrate de compania noastră. De exemplu, persoanele vizate pot fi obligate să pună la dispoziție date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu acestea. O consecința a neautorizării datelor cu caracter personal ar fi că nu ar putea fi semnat un contract cu persoana vizată. Persoanele vizate trebuie să contacteze un membru al personalului nostru înainte ca acestea să pună la dispoziție date cu caracter personal. Pentru fiecare caz în parte, angajatul nostru va sfătui persoanele vizate dacă furnizarea de date cu caracter personal este prevăzută legal sau este necesara pentru semnarea unui contract. De asemenea, acesta va informa despre eventualele obligații existente privind furnizarea de date cu caracter personal și posibilele consecințe ale necomunicării datelor cu caracter personal.

 

În vederea realizării scopurilor menționate la pct. 2, exista posibilitatea ca datele cu caracter personal colectate de la client să fie transmise și dezvăluite anumitor parteneri cu care LAPP ROMANIA SRL desfășoară raporturi contractuale, în vederea îndeplinirii obligațiilor ce decurg din scopurile menționate la pct. 2.

De asemenea, există posibilitatea ca datele cu caracter personal să necesite a fi transmise de societatea noastră și către instituții de stat (ex. ANAF), către instituții cu atribuții judiciare etc., în vederea îndeplinirii unor obligații legale ( de raportare, de declarare etc.).

 

  1. Automatizarea procesului decizional


Nu va exista o automatizare a luării deciziilor sau a elaborării de profiluri.

  1. Baza legală a prelucrării datelor cu caracter personal

Art. 6 (I) lit. a) din RGDP este baza noastră legală pentru procedurile de procesare care ne obliga să obținem consimțământul în scopuri specifice de procesare, în special abonarea la newsletter. În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru conformitatea cu contractul care implică persoana vizată ca partener contractual, prelucrarea datelor se bazează pe art. 6 (I) lit. b) din GDPR. De exemplu, acesta este cazul procedurilor de procesare care sunt necesare pentru livrarea de bunuri sau pentru prestarea unui serviciu sau serviciu de returnare. Același temei juridic acoperă, de asemenea, procedurile de prelucrare necesare pentru realizarea măsurilor precontractuale, de ex. răspunsuri la întrebări referitoare la produsele sau serviciile noastre. Daca societatea noastră este supusă unei obligații legale care necesita prelucrarea datelor cu caracter personal, de ex. respectarea taxelor vamale, prelucrarea se va face pe baza art. 6 (I) lit. c ) din GDPR.

  1. Temeiul juridic conform art. 6 (I) lit. f) din GDPR interesele noastre legitime în ceea ce privește prelucrarea

Procedurile de prelucrare pot avea ca temei și art. 6 (I) lit. f) din GDPR. Procesele de prelucrare care nu sunt surprinse de niciunul dintre principiile juridice menționate în secțiunea 19 se bazează pe acest temei juridic, dacă prelucrarea este necesara pentru a proteja un interes legitim al societății noastre sau al unei terțe părți, în cazul în care nu prevalează interesul, drepturile fundamentale ale persoanelor vizate. Un interes legitim ar putea fi asumat dacă persoana vizată este clientul persoanei responsabile (Considerentul 47 teza 2 din GDPR).
Daca prelucrarea datelor cu caracter personal are loc în temeiul art. 6 (1) lit. f) din GDPR, interesul nostru legitim va fi derularea activității noastre comerciale.

  1. Informații suplimentare
    Clientul este conștient de faptul ca, având în vedere stadiul actual al tehnologiei, nu se poate garanta încă o protecție completa a datelor în transmiterile de date prin intermediul internetului. Ca urmare, și în ceea ce privește securitatea datelor transmise prin internet, clientul își asuma întreaga responsabilitate. Din acest motiv, persoanele vizate au libertatea de a transmite date prin canale alternative, de ex., prin telefon.
  2. Transferul datelor în străinătate


Datele personale colectate pot fi transmise în străinătate, în Germania, către U.I. Lapp GmbH, Schulze-Delitzsch-Straße 25, 70565 Stuttgart, info@lappkabel.com , cu asigurarea unui nivel de protecție adecvat al datelor cu caracter personal prelucrate.


  1. Contactul cu responsabilul pentru protecția datelor cu caracter personal

Lapp Romania pune o mare valoare pe încrederea clienților. Acesta este motivul pentru care Lapp Romania va răspunde cu bunăvoință la orice întrebări privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Pentru orice întrebări care nu sunt suficient tratate în aceasta declarație de protecție a datelor cu caracter personal sau dacă clienții solicită informații suplimentare detaliate, va rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: sales[Arond]lappkabel.ro sau telefonic la numărul de telefon +4 021 310 09 61.

Emis de:
LAPP ROMANIA SRL
A1 Business Park, Aleea Camilla, Nr. 11, Unitatea G2
Dragomirești-Deal, ILFOV
Tel: +40 213 10.09.61

E-mail: dataprotection.lro[Arond]lappkabel.ro

Vă rugăm, de asemenea, să luați legătura cu noi dacă cunoașteți sau suspectați orice încălcare a datelor cu caracter personal în legătură cu compania noastră.